Recent heb ik voor circa 50 veteranen van de Koninklijke Marine het Nieuw-Guinea Herinneringskruis mogen aanvragen. Hierbij kwam ik ook in contact met enkele veteranen van de Landmacht en veteranen van het Korps Mariniers die het Ereteken niet hebben ontvangen.

Vandaar deze oproep!

Bent u tussen 28 december 1949 en 23 november 1962 minimaal 3 maanden in dienst zijn geweest in het voormalige Nederlands-Nieuw-Guinea of de daaromheen liggende wateren en heeft u geen Nieuw-Guinea Herinneringskruis gekregen?  

Neem dan contact op met Roel Rijks via: info@ereschuldonderscheidingen.nl
Wij helpen u dan graag bij de aanvraag.  

Met vriendelijke groet, Roel Rijks

p/a Kloosterstraat 56a
NL-6093 CZ Heythuysen

Nieuw-Guinea Herinneringskruis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.