Inschrijfprocedure NLVD 2018

Beste oud-collega/veteraan,

De laatste tijd hebben mij veel vragen bereikt over de nieuwe digitale manier van inschrijven voor diverse activiteiten voor veteranen w.o. de Nederlandse Veteranendag op 30 juni a.s. waaronder deelnemen aan het defilé, tribunekaarten etc.

De inschrijvingen voor postactieve veteranen (al dan niet lid van een vereniging) lopen via het nieuwe systeem ‘Mijn Vi’. Mijn Vi is een speciaal beveiligd deel van de Vi-website waar veteranen digitaal de dienstverlening kunnen regelen met het Vi. Je registreert je eenmalig op ‘Mijn Vi’ en regelt daar voortaan al je veteranenzaken met het Veteraneninstituut. Heb je nog niet eerder gebruikgemaakt van Mijn Vi? Registreer je dan eerst. Je ontvangt vervolgens je inloggegevens op het e-mailadres dat je bij registratie hebt opgegeven. Log in met je gebruikersnaam deze is als volgt: je registratienummer@mijn.vi. Het wachtwoord wordt per mail toegezonden. Deze inloggegevens blijven geldig. Je kunt met deze inloggegevens ook een volgende keer inloggen.

Resumé:

  1. Ga naar www.veteraneninstituut.nl
  2. Klik op rechtsboven: “Naar mijn  VI”
  3. Nog niet geregistreerd? Klik op registreren en volg de instructies.
  4. Wel geregistreerd? Klik op “log in” en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Mocht u er niet uitkomen:  telefonisch opgeven is ook mogelijk voor het defilé, maaltijdkaart, consumptiebonnen, treinkaartje etc. Gebruik hiervoor telefoonnummer 088-3340000. Voor het eerst worden dit jaar alle bescheiden (dus óók de maaltijdkaart en consumptiebonnen) naar het huisadres gestuurd.

Belangrijk: uw aanmelding dient vóór 30 april 2018 via de website van het Veteraneninstituut te zijn ontvangen.

Tenslotte:

De hele aanmeldprocedure voor de NLVD 2018 staat op bladzijde 50 van Checkpoint nr. 1 (januari/februari 2018)

 

Aanmelden Veteranendag 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.