Speciaal voor veteranen houdt Javier Guzman op 12 december zijn Oudejaarsconference.

Javier Guzman is een cabaretier die een warm hart toedracht aan militairen, met name veteranen. Hij heeft tijdens zijn Oudejaarsconference in 2016 een staande ovatie gevraagd van de zaal vóór veteranen. Deze decembermaand gaat hij langs diverse locaties om een oudejaarsconference te geven speciaal voor militairen en daar kan jij bij zijn!

Wil jij ook naar de oudejaarsconference van Javier Guzman? Dat kan! Op woensdag 12 december 19.30 uur staat hij in de Grote Filmzaal op de Oranjekazerne in Schaarsbergen en daar nodigt hij 100 veteranen voor uit!

Let op: er is dus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! De inschrijvingen staan open tot maandagmiddag 10 december tot 13:00 uur. De show is alleen toegankelijk voor veteranen.

Bekijk hier het fragment van Javier over militairen tijdens zijn Oudejaarsconference 2016.

Meld je aan!

Volg onderstaande link in om je aan te melden.

 

Oudejaarsconference van Javier Guzman!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.