Op zaterdag 27 juni a.s. zal in Den Haag de Veteranendag 2020 plaatsvinden. In het blad Checkpoint (nr. 1/2020) staat de aanmeldinstructie die ik als bijlage aan dit bericht heb gevoegd. Aanmelden moet plaatsvinden voor 1 mei 2020.

Graag daarbij aandacht voor het volgende:

Aanmelden kan via mijn.veteraneninstituut.nl . Bij het aanmelden moet het hele aanmeldproces worden doorlopen. Bij het aanmelden moet men aangeven dat men meedoet als lid van een vereniging. Dat is belangrijk omdat alleen dan een consumptiekaart in Den Haag kan worden uitgereikt! 

Aanmeldinstructie

Aanmeldinstructie Veteranendag 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.