De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld. In een avondvullende show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

Taptoe

De Nationale Taptoe bestaat sinds 1954 (toen begonnen als Taptoe Delft. Na Delft, Breda en ’s-Hertogenbosch vindt zij vanaf 2006 in Rotterdam AHOY plaats.  Internationaal is zij bekend als “the Netherlands Military Tattoo.”  Samen met de Royal Edinburgh Military Tattoo en de Canadese Royal Nova Scotia International Tattoo behoort de Nationale Taptoe tot de top van de wereld.

In een wervelende show met een diversiteit aan muziek onder fenomenale belichting en tegen een modern wisselend LED-decor  werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, burger-orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

200 Jaar militaire muziek in het Koninkrijk  zal de rode draad in de Nationale Taptoe 2019 zijn. Daarnaast is de herdenking van de slag om Arnhem 75 jaar geleden, een belangrijk onderdeel van het programma.

De Nationale Taptoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.