Hoe denken Nederlanders over veteranen?

 

De meeste Nederlanders hebben een uitermate positief beeld van veteranen. Zij hebben doorgaans ook (veel) waardering voor veteranen. Daar staat tegenover dat verreweg de meeste Nederlanders weinig tot niets doen om die waardering aan veteranen te laten blijken. Dit zijn enkele uitkomsten van het publieke opinieonderzoek naar opvattingen over veteranen dat het Veteraneninstituut, de Stichting Nederlandse Veteranendag en Defensie jaarlijks laten uitvoeren door Motivaction. Geïnteresseerd in meer resultaten van het laatste opinieonderzoek? Lees onderstaande rapport.

Rapportage-Veteranenmonitor-2018 (1)
Veteranenmonitor 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.