Veteranenradio om te verbinden

We hebben er allemaal weleens van gehoord; “De Veteranen Radio”, een initiatief van presentator Jan Willem Waitz en technicus Max Leijen.

Het is onze missie radioprogramma’s uit te zenden voor Nederlandse veteranen, hun familie en andere geüniformeerden die deelnemen of hebben deelgenomen aan internationale vredesoperaties met als doel de onderlinge verbondenheid te versterken en de maatschappelijke erkenning en waardering voor veteranen te vergroten.

Dit doen we door toegankelijke en laagdrempelige radioprogramma’s te maken voor veteranen en hun achterban die wereldwijd te beluisteren zijn via streaming audio, visual radio, podcasts en andere mediakanalen. Live en on demand. Ons team streeft voortdurend naar kwaliteitsverbetering en werkt geleidelijk toe naar live uitzendingen. Naast informatieve programma’s, biedt veteranenradio muziek en amusement. Respect, trots en eer staan altijd hoog in het vaandel. Veteranenradio is een onafhankelijke organisatie die open staat voor samenwerking met veteranen, veteranenorganisaties en andere partijen.
Anders dan landelijke en regionale media zorgen wij voor continuïteit in de aandacht voor veteranen en hun naasten. Wij begrijpen de leefwereld, interesses en behoeftes van de veteraan.

Het ligt in de bedoeling om 8 november 2018 “live” te gaan. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van beide heren in vervulling. Het programma is te beluisteren via; https://veteranenradio.nl/ . Natuurlijk is het ook te beluisteren via Facebookpagina www.facebook.com/veteranenradio.nl

Het initiatief is mogelijk gemaakt dankzij een startsubsidie van het Vfonds.

Overigens biedt radio Texel ook een platform aan Texelse Veteranen als zij dat willen om een live uitzending te verzorgen. Voor nadere informatie neem contact op met info@radiotexel.nl

 

VeteranenRadio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.