Majoor Marco Kroon, drager van de militaire Willemsorde, komt op dinsdag 27 november van 14.00 tot 15.45 uur bij Nauta Boek in Den Burg zijn nieuwste boek ‘Kroongetuige’ signeren. Kroon is naast één van de hoogst onderscheiden militairen van Nederland ook controversieel en verguisd. In dit boek slaat hij terug. Hij brengt de waarheid naar buiten en spaart daarbij niemand, ook zichzelf niet.

Al jarenlang zet Kroon zich in voor veteranen. Hij komt naar Texel op uitnodiging van Veteranen Texel. Die willen alle Texelaars de kans geven kennis te maken met deze bijzondere man. Vandaar dat iedereen welkom is.

Het boek Kroongetuige is verkrijgbaar bij Nauta boek. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de stichting H.E.A.R.T. die nabestaanden van gesneuvelde en/of gehandicapt geraakte Nederlandse militairen, agenten en andere hulpverleners ondersteunt.

 

Kijk voor meer informatie op www.marcokroon.nl

Marco Kroon signeert boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van analytische cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.